Skip to content
تلویزیون سام با ۲ سال ضمانت سام سرویس
کد خبر 9644

دختر ۱۶ ساله تکواندوی ایران: هدفم خوشحال کردن بابام بود

«مارادونا فوتبالیست بود اما از فوتبال گذشت و فراتر از آن شد.» این جمله ای است که حمیدرضا صدر، نویسنده فقید درباره نابغه آرژانتینی دنیای فوتبال می‌گوید. ولو اینکه مارادونا همواره غیر قابل مقایسه بوده، اما شاید بتوان جوان‌ترین مدال‌آور ایرانی پارالمپیک اخیر را به سبب رقم زدن یک اتفاق انسانی ناب و غافلگیر کردن هیجان‌انگیز پدرش، در قامت مارادونای تکواندو قلمداد کرد؛ کسی که از تکواندو گذشت و فراتر از آن شد!

یک اتفاق خاص، حتی در شلوغی و بحبوحه روزمرگی، هنوز هم می‌تواند برای لحظاتی میخکوب کننده باشد و روزت را بسازد؛ مثل دیدن هموطنت روی سکوی قهرمانی.

بی‌تردید هر ورزشکاری برای رسیدن به سکو و طی کردن پله های موفقیت، جان کَنده اما شاید ورای نتایج و رکورد شکنی‌ها، یک اتفاق شورانگیز در خارج از گود، رسانه‌ها را به پرداختن درباره آن وا دارد و تحسین جهانی به همراه داشته باشد.

زهرا رحیمی، دختر ۱۶ ساله تکواندوی ایران که در بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس با وجود اینکه عنوان جوان‌ترین عضو کاروان را یدک می‌کشید؛ موفق شد با درخشش خود گردن آویز نقره پاراتکواندو را از آن خود کند. او حالا بعد از گذشت چند ماه از این اتفاق، با یک اقدام شورانگیز در صدر اخبار قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، این دختر اهل شهرستان مرند آذربایجان‌شرقی که بابت کسب مدال نقره پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس از کمیته ملی پارالمپیک یک و نیم میلیارد و از وزارت ورزش چهار میلیارد پاداش دریافت کرده، در آستانه روز پدر با یک هدیه شگفت‌انگیز پدرش را غافلگیر کرد و برای او تریلی خرید.

گفت‌وگوی مفصلی با زهرا رحیمی داشتیم. او در این مصاحبه زندگی خود را تعریف می‌کند و از اهداف بعدی و همچنین غافلگیر کردن پدرش می‌گوید که در ادامه می‌خوانید:

درباره خودتان بگویید چطور شد که وارد تکواندو شدید؟

از شش سالگی ورزش می‌کنم. ابتدا کاراته، کار می‌کردم اما مربی‌ام گفت که می‌توانم در تکواندو موفق‌تر باشم و از آن موقع وارد این رشته شدم.

از اردیبهشت ماه سال جاری ملی پوش شدم. حضور در مسابقات پاراتکواندو ویتنام به مدال طلا ختم شد و سپس در دومین اعزامم، راهی پارالمپیک پاریس شدم و در نهایت به عنوان نائب قهرمانی رسیدم.

از مدال نقره پارالمپیک بگویید

هدف من همانند تمام ورزشکارانی که در پارالمپیک حضور پیدا می‌کنند، رسیدن به مدال طلا بود اما به دلیل مصدومیتی که قبل از فینال با آن مواجه شدم؛ نتوانستم تمام توانایی هایم را در فینال ارائه کنم و حسرت دور افتخار با پرچم ایران بر دلم ماند.

هدف بعدی شما در تکواندو چیست؟

بزرگترین هدفی که آن را دنبال می‌کنم رسیدم به مدال طلا در پارالمپیک پیش رو است. می‌خواهم با پرچم کشورم در لس آنجلس دور افتخار بزنم.

درس و مدرسه چطور پیش می‌رود؟

بله من ادامه تحصیل می‌دهم. الان کلاس دهم هستم و در رشته ریاضی و فیزیک تحصیل می‌کنم. قصد دارم در آینده برنامه نویسی بخوانم.

به غیر از تکواندو به رشته ورزشی دیگری هم علاقه دارید؟

بله به فوتبال علاقه دارم.

طرفدار کدام تیم فوتبال هستید؟

طرفدار تراکتور هستم و تا جایی که بتوانم بازی های این تیم را دنبال می‌کنم.

و می‌رسیم به بخش جذاب گفت‌وگو؛ در آستانه روز پدر شما در اقدامی کم نظیر تمام پاداشی که از کسب عنوان نائب قهرمانی در پارالمپیک، دریافت کرده بودید را صرف هزینه خرید تریلی برای پدرتان کردید. در این باره توضیح بدهید.

من قبل از پارالمپیک پاریس، دو آرزو داشتم. اول اینکه مدال کسب کنم و سپس تمام جوایزم را به خرید تریلی برای پدرم اختصاص بدهم. پدرم راننده ماشین سنگین است؛ تریلی داشت اما مدلش پایین بود و برای اینکه راحت تر کار کند این تریلی را خریدم.

واکنش پدر به این اتفاق چه بود؟

پدرم اصلا راضی نبود و می‌گفت این مبلغ را برای آینده خودم هزینه کنم، اما برق چشمان پدرم را دیدم که خیلی خوشحال بود.

دم آخر وسوسه نشدید که این مبلغ را برای خودتان خرج کنید؟

نه اصلا. هدف من آسایش پدر و مادرم است. آن‌ها خیلی زحمت کشیدند و به نظرم این کار در قبال زحماتشان، یک کار ناچیز بود.

در سالروز ولادت امام علی (ع) و روز پدر قرار گرفته‌ایم. در وصف پدر یک جمله بگویید.

پدر و مادر، کسانی هستند که همواره تلاش می‌کنند که خانواده در بهترین حالت خود قرار بگیرد. ما بچه ها هم وظیفه داریم که آن‌ها را خوشحال کنیم. روز پدر را به همه پدرها و علی الخصوص پدرهای آذربایجان شرقی، تبریک می‌گوییم و ان‌شاالله که سایه‌شان همواره مستدام باشد.

انتهای پیام

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها