به گزارش خبرنگار ایسنا، منوچهر حاتمی، امروز (۲۴ آبان) در مجمع سالیانه هیات گلف استان کرمانشاه، بااشاره به مشکلات زیرساختی هیات گلف کرمانشاه، اظهار کرد: در سالهای گذشته پروژهای تحت عنوان آکادمی گلف استان در مجموعه ورزشی ۱۵ خرداد کلید خورد، اما متاسفانه اعتبار کافی برای تکمیل آن اختصاص پیدا نکرده است.
وی افزود: امسال برای کمک به پیشرفت این پروژه حدود یک میلیارد تومان اعتبار اختصاص دادهایم، اما برای تکمیل آن قطعا به اعتبارات بیشتری نیاز است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه تصریح کرد: از طریق سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان پیگیریهایی داشتهایم که مابقی اعتبار مورد نیاز برای تکمیل پروژه اختصاص پیدا کند. از خود هیات هم میخواهیم که در این رابطه پیگیری داشته باشد.
وی در ادامه با تاکید بر لزوم توسعه آموزشهای گلف در سطح استان، افزود: در بحث برگزاری دورههای مربیگری و داوری و بویژه ارتقاء دانش فنی مربیان برای کشف استعدادها و نخبههای این رشته باید تلاشهای بیشتری صورت گیرد.
حاتمی خاطرنشان کرد: هرچقدر مربیان رشتههای ورزشی مختلف ما مجهز به دانشروز باشند، در پرورش ورزشکاران و استعدادها نیز موفقتر خواهیم بود.
وی بر لزوم افزایش تعامل هیاتهای ورزشی با آموزش و پرورش برای کشف استعدادهای جدید ورزشی نیز تاکید کرد و گفت: به این منظور باید تفاهم نامههایی را با آموزش و پرورش منعقد کرد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان در پایان از هیات گلف استان به عنوان یکی از هیاتهای پایبند به اخلاق و فعال در حوزه قهرمانی و همگانی نام برد و گفت: اداره کل ورزش و جوانان استان به اندازه توان خود از این هیات حمایت میکند.
از ابتدای امسال ۲۰ مجمع سالیانه برگزار کردهایم
محمد حسینزاده معاون ورزش و جوانان استان نیز بااشاره به المپیکی بودن رشته گلف، اظهار کرد: باید سرمایهگذاری و توجه بیشتری به این رشته ورزشی در استان شود.
وی افزود: در حال حاضر این هیات ۹۶ ورزشکار سازمان یافته دارد که ۷۱ نفر آنها در اسلام آباد غرب و ۲۵ نفر دیگر نیز در شهر یک میلیون نفری کرمانشاه هستند که آمار بسیار کمی است.
معاون ورزش و جوانان استان به مشکل نبود زیرساخت در این رشته در استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر تکمیل پروژه آکادمی گلف کرمانشاه حدود سه میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که با توجه به وجود ۵۳ پروژه نیمه کاره ورزشی دیگر و محدود بودن منابع دولتی، نباید منتظر کمک اعتبارات اداره کل ورزش و جوانان ماند، بلکه باید با رایزنیهای مختلف از جمله با نمایندگان استان برای تکمیل آن اعتبار جذب کرد.
وی در ادامه به اهمیت برگزاری مجامع هیاتهای ورزشی در استان تاکید کرد و گفت: سال گذشته از مجموع ۵۳ هیات استانی تنها ۱۳ هیات مجامع سالیانه خود را برگزار کردند که اصلا آمار خوبی نیست.
حسین زاده خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال تلاش شد تا هیاتهای بیشتری را وادار به برگزاری مجامع سالیانه خود کنیم که تا به امروز ۲۰ مجمع برگزار شده و انتظار میرود تا پایان سال حداقل ۱۵ مجمع سالیانه دیگر را نیز برگزار کنیم.
وی افزود: در این مجامع علاوه بر اینکه هیاتها باید گزارش عملکرد خود را ارائه دهند، اعضای مجمع نیز باید مطالبهگر باشند.
انتهای پیام
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.